«Ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δήλωσε ο Λεωνίδας Μπίλης αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-1. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των κυανολεύκων:

«Θέλαμε να τεστάρουμε την ομάδα μας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί ως προς την οργάνωση της άμυνας, αλλά και των στημένων φάσεων. Κατορθώσαμε να προηγηθούμε και είχαμε τη δυνατότητα και με ένα κόρνερ στη φάση με τον Καρατάσιο να κάνουμε το 2-0, ενώ ο αντίπαλος ήταν γενικά περιορισμένος. Η αίσθηση του πρώτου ημιχρόνου μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ψυχραιμία, οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα, δεν πρεσάραμε καλά στο χώρο του κέντρου και βρήκε χώρο με την ποιότητα του ο αντίπαλος να μας δημιουργήσει προβλήματα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε παιχνίδι κυριαρχίας, διότι μας το επέτρεψε και ο αντίπαλος.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αντίδραση των παιδιών απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι κοντά σε επίπεδο Superleague. Συνεχίζουμε και θέλουμε η ομάδα να παίζεις με δυνατότερους θεωρητικά αντιπάλους. Αύριο έχουμε φιλικό με μια ομάδα Γ΄ Εθνικής από τον νομό μας και μοιράσαμε τον χρόνο για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο αυριανό παιχνίδι».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, Δαυίδ Ιβανίδη, ο Λεωνίδας Μπίλης δήλωσε:

«Ο Ιβανίδης που αποκτήσαμε είναι καθαρό αμυντικό χαφ. Είναι ένα μπαρουτοκαπνισμένο παιδί και με αρκετά παιχνίδια Β΄ Εθνικής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πιστεύω ότι ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας. Θέλει δουλειά, αλλά σε ένα εικοσαήμερο θα είναι έτοιμος να δείξει τις αρετές του μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις