Στην Κατερίνη με Πιερικό δοκιμάζεται ο Θησέας (pregame)

Στην Κατερίνη «εκστρατεύει» σήμεαρ (4 μ.μ.) ο Θησέας για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα για να κρατήσουν χαμηλότερα στη βαθμολογία τους αντιπάλους τους και φυσικά για να κάνουν οι ίδιοι αποφασιστικό βήμα παραμονής.
Στον Θησέα προετοιμάστηκαν για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Περιμένουν ότι οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν με πάθος για να πάρουν το «τρίποντο», καθώς βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως η ομάδα της Αγριάς έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.
Περισσότερες λύσεις στην άμυνα θα έχει η τεχνική ηγεσία του Θησέα για τον αγώνα της Κατερίνης, αφού επιστρέφουν δύο στόπερ που απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι με τα Μετέωρα. Πρόκειται για τους Λευτέρη Γιαουπλάρι και Ερρίκο Βαν Ντε Γουίχε.
Ο πρώτος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες στο εκτός έδρας ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, την οποία εξέτισε. Όσο για τον δεύτερο, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και δηλώνει 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.
Από κει και πέρα υπάρχουν και οι μόνιμα απόντες. Ο Πέτρος Αγιασιώτης είναι στρατευμένος και δεν μπορεί να ακολουθεί την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις της, ενώ «νοκ άουτ» μέχρι το τέλος της σεζόν έχουν τεθεί οι τραυματίες Αρκάδιος Δημητριάδης και Μάριος Φουρκιώτης.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λάκης Μπακάλης είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Λευτέρς Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

«Σφυρίζει» ο Μιχούλιας
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Μιχούλιας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τάσο Φράγιοκαι Τάσο Σιανίδη, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μιχαηλίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.
Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του Θησέα που «σφυρίζει» ο Μιχούλιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις