Λ. Μπακάλης: Θέλουμε να “κλειδώσουμε” την παραμονή

Στον Θησέα γνωρίζουν πολύ καλά πως το σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό είναι δύσκολο, τη στιγμή που ο αντίπαλος βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, η ομάδα της Αγριάς θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία και παράλληλα θα της δώσει τη δυνατότητα να «σφραγίσει» σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ο τεχνικός του Θησέα Λάκης Μπακάλης ανέφερε σχετικά:
«Περιμένουμε ένα παιχνίδι σκληρό από κάθε άποψη μια και ο Πιερικός «καίγεται» για να πάρει τη νίκη και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όμως, εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας η ομάδα. Ως στόχο έχουμε το θετικό αποτέλεσμα γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη δική μας παραμονή. Δεν μας φοβίζει κάτι, αφού και σε προηγούμενα παιχνίδια τα πήγαμε καλά σε δύσκολες έδρες. Θεωρώ ότι και στον αγώνα της Κατερίνης θα αντέξουμε στις συνθήκες και την πίεση που θα υπάρχει».
Για τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του στο αυριανό ματς, ο Βελεστινιώτης προπονητής τόνισε: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το δείξαμε και στο τελευταίο μας παιχνίδι με τα Μετέωρα, άσχετα αν τελικά ισοφαριστήκαμε σε 2-2. Ο Θησέας μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να αντιμετωπίζει επί ίσοις όροις τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Αν, λοιπόν, είμαστε αυτοί που πρέπει, με αγωνιστικότητα, διάθεση και πίστη στο στόχο μας, τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην επιστρέψουμε στη βάση μας με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις