Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας στην Έδεσσα η Νίκη Βόλου

Το ποδηλατικό τμήμα του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» συμμετέχει στον 9ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας “ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΡΑΣΙΟΥ” που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα την Κυριακή 7 Απριλίου υπό την αιγίδα του αθλητικού συλλόγου “ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ” και του “PODILATO.EUROPE”.

Ο αγώνας είναι μήκους 30 χλμ με θετικά υψομετρικά 960 μέτρα και οι ποδηλάτες θα κινούνται τουλάχιστον 25 χλμ σε ορεινά μονοπάτια απείρου φυσικού κάλλους, ανάμεσα στο Σέλι και το Καϊμακτσαλάν, ανακαλύπτοντας τους παραπόταμους των διάσημων καταρρακτών της πόλης. Περίπου 3 ώρες αντοχής υπερνικώντας τις σωματικές αντοχές με τους παλμούς στο «κόκκινο», στοχεύοντας σε μια καλή θέση στο βάθρο δίνοντας παραπάνω από το 100% για την ομάδα και τα αθλητικά ιδεώδη.

 

Συνολικά θα τρέξουν 11 αθλητές στις παρακάτω κατηγορίες:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: 2 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΩΣ 30 ΕΤΩΝ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΣ 30 ΩΣ 40 ΕΤΩΝ: 2 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 40 ΩΣ 50 ΕΤΩΝ: 4 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ: 1 ΑΘΛΗΤΗΣ

Η ορεινή ποδηλασία και η ποδηλασία δρόμου, είναι η ELIT των αγωνισμάτων ποδηλασίας , και στη χώρα μας, όπου δραστηριοποιείται το 99,99% των αθλητών.

Η ομάδα μας στην ορεινή ποδηλασία είναι πολύ δυνατή και ευελπιστούμε στον 6ο αγώνα μέσα σε δύο μήνες της ιδρυτικής μας χρονιάς, να φέρουμε ακόμη μια φορά μετάλλια στην πόλη μας, στους οπαδούς μας και στην ομάδα μας.

Δελτίο Τύπου τμήματος ποδηλασίας Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις