Κουρασμένος και ανέτοιμος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός με Καλλιθέα

Είναι λογικό να μην μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό, όταν μάλιστα οι παίκτες του Ολυμπιακού για 18 μέρες δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις, τα πόδια των παικτών είναι βαριά και η κούραση που κουβαλούν μεγάλη. Κάποια στοιχεία, ωστόσο, έδειξε η ομάδα στο φιλικό…

…με την Καλλιθέα (φωτό από το EyrytaniaSport), παρά την ήττα με 2-0, από έναν αντίπαλο που είναι πιο μπροστά σε προετοιμασία από τον Ολυμπιακό, με περισσότερα τρεξίματα, έχοντας δώσει νωρίτερα άλλα δύο φιλικά παιχνίδια.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, πλην των Λουίς Μοράν και Ηλία Τσιλιγκίρη και είχε την ευκαιρία να δει αν ορισμένα πράγματα από αυτά που δουλεύει ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις, βγαίνουν σιγά-σιγά και στο γήπεδο.
Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην υπάρχει ακόμη το “δέσιμο” της ομάδας, όταν ακόμη οι παίκτες… ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ποιότητα των Λεόν, Φερνάντες ξεχωρίζει.
Τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός προήλθαν από ατομικά λάθη, ενώ παρότι ο Χαραλαμπίδης έχει ένα βασικό σχήμα στο μυαλό του, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, υπάρχουν θέσεις για τις οποίες θα δοθεί “μάχη” για το ποιος θα αγωνιστεί.
Ντάσιος και Καραμανλής, οι οποίοι ήρθαν φέτος στην ομάδα αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά με την εμπειρία τους και θα περιμένουμε παιχνίδι με παιχνίδι τον Ολυμπιακό να παρουσιάζεται καλύτερος και πιο δυνατός.
Θυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο ακόμη φιλικά κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Το πρώτο με την Κύπρο Κορυδαλλού στις 17/8 και τη Λαμία δύο ημέρες μετά (19/8). Το ματς με τη Λαμία θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας και εν συνεχεία η αποστολή θα επιστρέψει στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις