Παρά την προσπάθεια ηττήθηκε 75-83 η Νίκη από τη Γέφυρα

Παρά την προσπάθεια, δεν τα κατάφερε τελικά η Νίκη με ηττήθηκε με 75 – 83  από την ομάδα του ΚΣ Γέφυρας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ, σ’ ένα πολύ κομβικό ματς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο πρώτο ημίχρονο η Γέφυρα ξέφυγε στο σκορ, αλλά η Νίκη κάλυψε τη διαφορά και βρέθηκε να χάνει με μόλις ένα καλάθι διαφορά (38-40). Δυστυχώς όμως, στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κατά κράτος τις μάχες των ριμπάουντ, απέναντι σε μια άστοχη και με κακές αμυντικές επιλογές Νίκη. Έτσι, πήραν μια σημαντική διαφορά (η Νίκη πλησίασε στους έξι πόντους 70-76 τρία λεπτά πριν το τέλος, χωρίς την ανάλογη συνέχεια) κι έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση.

Παρά την ήττα, εκατοντάδες φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό της Ν. Ιωνίας, χειροκρότησαν στο τέλος θερμά τους παίκτες της βολιώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: “Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, συγχαίρει την ομάδα και το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια. 
Συγχαίρει την ομάδα της Γέφυρας για τη νίκη και τους διαιτητές κ.κ. Ταρενίδη κι Ελευθεριάδη.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, που βρέθηκε στο Κλειστό και δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ήταν μια δίκαιη ήττα…
Συνεχίζουμε….”

Τα δεκάλεπτα
15 – 27, 38 – 40, 55 – 68, 75 – 83

Νίκη Βόλου (Στρατίκης – Νάνης): Καραγεώργος 16(5), Διγενής, Βερτζάγιας, Καρπέτης, Τασιούδης 2, Κουτίνας 13, Τσαβές , Γιωτόπουλος 9(2), Τσώλης 7(2), Τάσσος 8, Φρουσκλιάς 20 (3), Αναγνωστόπουλος.

ΚΣ Γέφυρα (Παράδας): Βούλτσος, Πουλιανίτης , Καραγιαννάκης , Ψευτόγκας , Καταβαίνης 10(2) , Ζιάκας 28 (6), Ευσταθιάδης, Σιώμος 12, Κοτσάνος 11, Κουτουξίδης 7, Αποστολίδης 15 (3), Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις