Ηττήθηκε με 3-1 στην Κατερίνη από Πιερικό ο Θησέας

Την ήττα με 3-1 από τον Πιερικό γνώρισε ο Θησέας στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι από τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη, οι οποίοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 36’ όταν ο Μπουζούκης από το ύψος της μεγάλης περιοχής με σουτ έγραψε το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή παίκτη των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή από τον Μπόρα, με τον Σεχολάρι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας έχασε ευκαιρίες με τους Οικονόμου, Κοτζαθανάση και Τσιουρή, για να γίνει το 3-0 στο 75’ από τον Λαμπίρη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 85’ με κεφαλιά του Γιουπλάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοτζαθανάση.

Διαιτητής: Μιχούλιας (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Φράγιος, Σιανίδης (Μακεδονίας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Θ. Καρτσαμπάς, Τσιούχας, Μπουζούκης (46’ Λαμπίρης), Κωστόπουλος (61’ Κυπαρίσσης), Α. Καρτσαμπάς, Σεχολάρι, Σόουζα, Μηλιώτης (74’ Μαρίνογλου).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (82’ Βαν Ντε Γουίχε), Γιαουπλάρι, Δίντσης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (81’ Ζάχος), Μπόρας (85’ Φραγκογιάννης), Τσιουρής, Οικονόμου, Νιαώτης (63’ Χατζησταμάτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις