“Κλείδωσε” την παραμονή ο ΓΣ Αλμυρού, 4-0 το Μακρυχώρι

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε με 4-0 τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» και «κλείδωσε» την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου βρίσκεται στο +7 από τις ομάδες που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και θα παίξει χωρίς άγχος στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Αστέρα Ιτέα εντός και Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας.

Ο ΓΣΑ ανέβηκε και στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξει να τερματίσει ψηλότερα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τσελεπής, ο οποίος πέτυχε «χατ τρικ». Στο 13’ ο επιθετικός του Αλμυρού άνοιξε το σκορ με σουτ, ύστερα από σέντρα του Κοντοβά, ενώ στο 33’ ο ίδιος παίκτες έγραψε το 2-0, ύστερα από μπαλιά του Γκίκα. Στο 39’ ο Τσελεπής αξιοποίησε την σέντρα του Μπαρούτα και με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ανέβασε σε 3-0 το δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αλμυρό να σημειώνει και τέταρτο γκολ με τον Γκίκα, όταν με σουτ μέσα από την περιοχή στο 53’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργαντζά.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Βοηθοί: Καλύβας (Φθώτιδας), Παραφέστας (Λάρισας).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Αλεξανδρής (72’ Λουκάς), Τσελεπής (60’ Δημηνάς), Βέργος, Αναστασίου (70’ Ματθαίου), Κοντοβάς, Γκίκας (58’ Καλαμίδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ Μ.: Γεωργαντζάς, Δ. Τεντολούρης, Τζηλός, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (46’ Τσιχαράπης), Κρανιώτης (65’ Μαυροδήμος), Απ. Τεντολούρης, Ξέρας (55’ Τσιάτας), Τσιμπούκας (46’ Κοτσοβός), Καρβούνης, Κόκκινος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις