Δεν δυσκολεύτηκε… ο Ρήγας, εντός έδρας νίκη με Ακρόπολη

Από νωρίς “καθάρισε” την αναμέτρηση ο Ρήγας, που επικράτησε με 2-0 της Ακρόπολης στο Βελεστίνο, στην πιο σημαντική αναμέτρηση από πλευράς δυναμικότητας των δυο αντιπάλων.

Συγκινητικές στιγμές στο γήπεδο του Βελεστίνου, όπου κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, προς τιμήν του πατέρα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Τάσου Παπαγιάννη, Νικόλαο, που άξαφνα έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.

Παρόλο αυτό το ιδιαίτερο κλίμα που υπήρξε, οι γηπεδούχοι έκανα το καθήκον τους και κατάφεραν να πάρουν το “τρίποντο” που απαιτούνταν, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου, περιμένοντας κάποιο δώρο από το θεό του ποδοσφαίρου…

Πολύ γρήγορα προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, που έθεσαν γερές βάσεις για την κατάκτηση της νίκης, πριν συμπληρωθεί το ημίωρο της αναμέτρησης.

Στο 8’ ο Σέττος με ατομική ενέργεια βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 29’ με πέναλτι που κέρδισε ο Νασιακόπουλος κι εκτέλεσε εύστοχα ίδιος, Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού στην καλύτερή τους στιγμή, στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι  δεν τα κατάφεραν, όταν στο 73’ο Νασιακόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Ανατολή ν’ αλλάζει την πορεία της μπάλας, όσο χρειαζόταν, για να βρει στο δοκάρι, πριν καταλήξει κόρνερ.

ΡΗΓΑΣ Φ.: Κουρίτας, Γούτσιος, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Σουγκάρης, Αλεξίου, Γάρος, Νασιακόπουλος, Αραμπατζής (46` λ. τρ. Τσιαντής), Σέττος

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατόλης,  Πασσιάς (46` Αξιώτης), Α. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας,  Παγώνης, Τσεκούρας, Κατής, Κόκκας, Μερμίγγης, Μαυρίδης (46` Κουτλούμπασης), Μίλτος (85`Τσαπέρος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις