Εκτός έδρας νίκη… για Αγ. Παρασκευή επί του Αίαντα

Μετά από διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, η Αγ. Παρασκευή πήρε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της, επικρατώντας στο γήπεδο Αχιλλείου επί του Αίαντα με 1-0.

Το γκολ που έκρινε το νικητή, σε μία αναμέτρηση που υπήρξαν κάποιες φάσεις εκατέρωθεν, σημειώθηκε στο β’  ημίχρονο, ενώ για την Αγ. Παρασκευή υπήρχε και χαμένο πέναλτι στο α’ μέρος.

Από την άλλη, οι  γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 71’, είχαν δοκάρι (Κατσαβριάς) και πολλά παράπονα τόσο για το εις βάρος τους πέναλτι και την κόκκινη κάρτα που χαρακτήρισαν ως ανύπαρκτη, όσο και για τρεις περιπτώσεις όπου ζήτησαν πέναλτι υπέρ τους, αλλά δεν δόθηκε.

Στο 24’ δόθηκε πέναλτι για χέρι στον Παπανικολόπουλο (ότι η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του παίκτη τους ισχυρίστηκαν οι γηπεδούχοι), το οποίο εκτέλεσε ο Σιόβας, σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Στο 69΄ ο Κατσαγεωργίου με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το γκολ, αξιοποιώντας πάσα του Τσίλογλου.

Στο 71’ ο Θ. Κατσαβριάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνεχάρησαν τον Αίαντα για τη φιλοξενία κι αφιέρωσαν τη νίκη στον Κατσαγεωργίου, που είχε σοβαρό τραυματισμό στην προηγούμενη αναμέτρηση, οι άνθρωποι της Αγ. Παρασκευής.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας, Μιχόπουλος, Πλαβός, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Κ. Κατσαβριάς (60′ Μακανίκας), Τσόγκας (60′ Αραπίτσας-65′ λ.τρ. Κωστούλας), Χειλάς (70′ λ.τρ. Μπένος), Θ. Κατσαβριάς

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Στέκας, Κουρτέλης, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Μαστακούλης,  Κατσαγεωργίου, Χρόνης (70′ Μεγαγιάννης), Τσίλογλου, Σιόβας, Ρακής (75′ Παπαδήμος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις