Με Πύδνα Κίτρους στο Βελεστίνο σήμερα ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος θα αναμετρηθεί σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή, 14/8, 18.00) με την Πύδνα Κίτρους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ρήγας Φεραίος έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν με τον Μαγνησιακό Βόλου και το δεύτερο με Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας κέρδισε με σκορ 3-0, ενώ από τους Πειραιώτες ηττήθηκε με 4-0. Η Πύδνα Κίτρους που θα αντιμετωπίσει σήμερα η Βελεστινιώτικη ομάδα κέρδισε στα μπαράζ την άνοδο της στη Γ΄ Εθνική και ο βασικός της στόχος για τη φετινή χρονιά θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, όπως η Πύδνα Κίτρους. Επίσης, ο Βελεστινιώτης τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές, ενώ θα βγάλει και κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή την αναμέτρηση, αφού όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής είναι αξιόλογες και ο σύλλογος της Πιερίας σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις