Νέο ξεκίνημα για τον Δωτιέα Αγιάς

Μετά από μεγάλη προσπάθεια που έγινε από ανθρώπους της Αγιάς, κατάφερε και δημιουργήθηκε μια νέα διοίκηση που θέλει να στηρίξει την ομάδα της περιοχής και να κάνει κάτι καλό. Ο Δωτιέας με νέο τεχνικό τον Γιάννη Αλεξούλη και με πολλά νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του νομού θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Το βάρος έχει πέσει στα… νιάτα και εκεί θέλουν να επενδύσουν τη νέα σεζόν, όπου οι απαιτήσεις θα είναι σίγουρα πολλές. Η νέα διοίκηση θέλει τον κόσμο κοντά, ώστε να βοηθήσει σε αυτή τη νέα προσπάθεια που χτίζεται με κόπο, αλλά πολύ μεράκι.

Φιλικά

18/8 Καλοχώρι
26/8 Γιάννουλη
22 ή 23/8 Αχιλλέας Φαρσάλων

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Χρήστος Μπαταβάνης (Α.Ο. Σελλάνων), Σπύρος Ιωαννίδης, Κώστας Σούλι, Στέλιος Παππάς, Γιάννης Κολοβός (Απόλλων Λάρισας), Χρήστος Δαλαμπύρας (Λάρισα 2012), Γιώργος Ακρίβος (Τύρναβος 2005), Ηλίας Μαυρομάτης, Γιώργος Φώτος, Παναγιώτης Παϊτέρης (ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).

Έφυγαν: Άγγελος Σταυράκης, Ηλίας Γκίκα (Νίκη Βόλου), Νίκος Πετρουζέλης (Πύδνα Κίτρους), Παναγιώτης Κατσίκης, Δημήτρης Δημολιός, Βασίλης Λάιος (Σπάρτη), Κοκκίνης (Ιάλισος Ρόδου), Ουέλιγκτον (Γ.Σ.Α. Ροδοχωρίου), Νίκος Μπαρούτας, Νίκος Λούγκος (Τύρναβος 2005).

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις