Ε. Λ. ΝΗΛΕΑ: Συγχαρητήρια στη διαιτησία… παρά την ήττα!

Σε μια κίνηση που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, προχώρησε η ομάδα της Ε.Λ. Νηλέα, που εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για το διαιτητικό τρίο που διηύθυνε  το ντέρμπι κορυφής της Γ’ Τοπικής κατηγορίας, παρόλο που η ομάδα των Λεχωνίων έχασε στην έδρα της από το ΑΚ Νίκης (0-1) και δυσχέρανε  τη θέση αναφορικά με την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με το “Α.Κ Νίκης ” κ. Βλάχου και τους βοηθούς του για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.
Παρά την κρισιμότητα του αγώνα που κατά μεγάλο βαθμό έκρινε την πρωτιά της κατηγορίας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά και για τις δυο ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.
Σε έναν αγώνα μεταξύ των δυο καλυτέρων ομάδων της κατηγορίας, μπορεί η “τύχη” κι ο “άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου” να μας γύρισε την πλάτη χάνοντας σωρεία κλασικών ευκαιριών για να πετύχουμε κάποιο γκολ, αυτό σε καμία περίπτωση όμως δεν υποβαθμίζει την αξία της αντίπαλης ομάδας, που όπως και εμείς δουλεύει σκληρά όλη την χρονιά για να επιτύχει τον στόχο της ανόδου. Γι’ αυτό θα θέλαμε να τους συγχαρούμε για την νίκη τους και τη διαφαινόμενη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις