Με επιτυχία οι αγώνες ακαδημιών στίβου της Νίκης

Το Σάββατο 30 Μαρτίου, με την συμμετοχή 314 αθλητών κι αθλητριών από τον Σύλλογο της Νίκης Βόλου, τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λαμίας και τον Γυμναστικό Σύλλογο Φάλαρα Στυλίδας διοργανώθηκαν αγώνες ακαδημιών, για ηλικίες από προνήπια μέχρι την Ε΄Δημοτικού.
Τα παιδιά συμμετείχαν σε αγωνίσματα ταχύτητας, αντοχής, εμποδίων, άλμα σε μήκος, της ρίψης και των σκυταλοδρομιών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής με τις επιδόσεις τους στα ανάλογα αγωνίσματα και στους τρεις πρώτους όλων των κατηγοριών μετάλλια, όπως γίνεται σε όλους τους αγώνες στίβου. Από την μικρή ηλικία θα πρέπει να μάθουν ότι αγωνίζονται σε άθλημα όπου το μετάλλιο αποκτιέται με κόπο και προπόνηση, αλλιώς το μετάλλιο καταντά εμπορικό προϊόν.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι σκυτάλες που οι αθλητές κι οι αθλήτριες που συμμετείχαν «έκλεψαν την παράσταση» και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους όλων των συλλόγων.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου:
«Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους γονείς των παιδιών μας, των φίλων μας και των αθλητών μας μικρών και μεγάλων που βοήθησαν είτε με την παρουσία τους στον αγώνα, είτε με τη θετική τους ενέργεια που εκπέμπουν για αυτό που κάνουμε!
Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων που μας πρόσφερε υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς και όλους τους προπονητές του τμήματος στίβου και την διοικούσα επιτροπή στίβου για την άψογη για μία ακόμη φορά διοργάνωση.
Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε συνεργασία με άλλους συλλόγους, όσον αφορά στη διοργάνωση αγώνων μικρών ηλικιών αρκεί αυτοί να γίνονται με σεβασμό και συνέπεια απέναντι στους αθλητές, γι’ αυτό το λόγο ανταποδώσαμε και την πρόσκληση στα παραπάνω σωματεία που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Έναν ακόμη αγώνα αφήσαμε πίσω μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες το μικρόβιο της προσπάθειας θα τους συντροφεύει και στο μέλλον».


Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κι έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης και η Διοικούσα Επιτροπή του στίβου – Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Χρόνης Βελέντζας και οι προπονητές και προπονήτριες, συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες κι εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.