Γκόλιας: «Παγκόσμια πρωτοτυπία για τον προπονητή του Πυράσου»

“Παγκόσμια πρωτοτυπία” χαρακτηρίζει την ενέργεια του προπονητή του Πυράσου, Στέφανου Ξηροφώτου, να ασχοληθεί με τη διαιτησία σε φιλικό αγώνα, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης και διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Γκόλιας. Η δήλωσή του στο προσωπικό προφίλ του στο facebook αποτελεί απάντηση στα όσα δήλωσε ο κ. Ξηροφώτος μετά το τέλος του φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αναλυτικά:

«Προς αποφυγή οποιονδήποτε λανθασμένων εντυπώσεων και επειδή σήμερα είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία προπονητής, μετά από φιλικό να ασχολείται με τη διαιτησία του αγώνα και όχι με καθεαυτό το παιχνίδι και την ομάδα του, οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

Ο λόγος που αγωνίζομαι ως Διαιτητής στους φιλικούς αγώνες της ομάδας που υπηρετώ, είναι καθαρά διαδικαστικός προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΕΠΣΘ σε όλα τα επίπεδα (μεταξύ των οποίων και διαιτησία), ενώ δεν μπορούν να οριστούν διαιτητές από άλλη Ένωση καθώς δεν επιτρέπεται η τέλεση οποιουδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου στη Μαγνησία με επίσημους Διαιτητές.

Δεν έχω καμία πρόθεση να επιστρέψω στην ενεργό δράση, καθώς ο κύκλος μου σε αυτό τον χώρο έκλεισε μετά από 15 άκρως επιτυχημένα χρόνια (1995-2010) και στα οποία τίμησα και με το παραπάνω τον χώρο, όπως ομολογούν οι περισσότεροι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο.

Σήμερα ανέβαλα προσωπικές δουλειές, για να βρεθώ στη Νέα Αγχίαλο και να διαιτητεύσω το φιλικό παιχνίδι, για να μπορέσει τόσο η ομάδα μου όσο και ο αντίπαλος να έχει αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και να πάρει κάποια οικονομική ανάσα η ομάδα του Πυράσου.

Δυστυχώς, ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, για τους δικούς του λόγους, είχε διαφορετική άποψη και παραλίγο να τινάξει το φιλικό στον αέρα.

Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Στέλιο Αρσένο και τον κ. Νίκο Καραθόδωρο, γιατί χωρίς την παρέμβασή τους ο αγώνας δεν θα έληγε, συνεπεία της συμπεριφοράς του κ. Ξηροφώτου.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του Πυράσου για τη φιλοξενία στην ομάδα μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΥΡΑΣΟΥ…»

 

*Η δήλωση του κ. Ξηροφώτου που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γκόλια: Σ. Ξηροφώτος: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε μέρα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις