Έχει… ανηφόρα ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή, 14/8, 18.00) στο Βελεστίνο την Πύδνα Κίτρους. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων. Πολύ μακριά από τον Ρήγα που μάλλον θα έχει στο μυαλό του ο Λάκης Μπακάλης ήταν εκείνος που έπαιξε κόντρα στην ομάδα της Πιερίας.

Η κυανόλευκη ομάδα της Μαγνησίας δεν κατάφερε ούτε σε αυτό το παιχνίδι να πείσει με την παρουσία της, αφού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τόσο αμυντικά, όσο και μεσοεπιθετικά και δίκαια γνώρισε την ήττα με 3-1. Τα γκολ για την ομάδα της Πύδνας πέτυχαν ο Τσιούνης στο 5΄, ο Μακράκης στο 11΄ και ο Παυλίδης στο 43΄. Το μοναδικό τέρμα της Βελεστινιώτικης ομάδας πέτυχε ο Γάρος στο 81΄.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Τσιούνης με κεφαλιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Μακράκης με σουτ έκανε δύο τα τέρματα της Πύδνας. Δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Παυλίδης με σουτ νίκησε τον Τσουμπέκο και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Το μόνο που κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος ήταν να μειώσει σε 1-3 με κοντινό πλασέ του Γάρου περίπου δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ρήγας Φεραίος: Χατζηαθανασίου, Αλεξίου, Γκάγκας, Τσουμπέκος, Σπαθής, Πέτσης, Μιαρίτης Ν. , Γεωργαντζής, Τσίπης, Γουτούλης, Γούτσιος

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Ρήγα αγωνίστηκαν και οι: Κεφαλάς, Γάρος, Αποστολίδης, Μιαρίτης Δ. , Κουσκουρίδας, Μουσαμπελίου

Δεν συμμετείχαν στο παιχνίδι οι: Χατζής, Βουραζέρης


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις