Επιτυχημένο τουρνουά χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων με ρεκόρ συμμετοχών (photos)

Τουρνουά Χειροσφαίρισης, για δημοτικά σχολεία του Βόλου, διοργανώθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή 28 & 29 Μαρτίου, καθώς και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, από το διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και τον Κένταυρο Αγριάς που είχε την ευθύνη της διαιτησίας των αγώνων. “Ψυχή” των αγώνων ήταν ο υπεύθυνος της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Χρήστος Λιάκας, καθώς και ο ακούραστος εργάτης του Μαγνησιώτικου χάντμπολ επί πολλά χρόνια κινητήριος μοχλός του Κενταύρου Αγριάς κ. Κώστας Πρωτοσύγκελος.
Παρών στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης και ο αναπτυξιακός προπονητής της Ομοσπονδίας κ. Τσιάπας Ιωάννης.
Συμμετείχαν 500 μαθητές από 30 δημοτικά σχολεία από Βόλο, Ν. Ιωνία, Αγριά, Λεχώνια, Ν. Αγχίαλο, με περισσότερες από 60 ομάδες, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση που γίνεται εδώ και 5 χρόνια. Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που αγαπάνε οι μικροί μαθητές.

Ο Κένταυρος Αγριάς ευχαριστεί τους φορείς που διοργάνωσαν αυτό το τουρνουά, καθώς και τους Αθανασαράκη Ιωάννη, Αδάμου Ελευθερία, Λύτρα Αναστασία, Λύτρα Αθανασία, Σκετόπουλο Νίκο, Καρανάσιο Κωνσταντίνο που βοήθησαν στη διαιτησία των αγώνων. Επίσης τη Λέσχη ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που είχε την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των αγώνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις