Λ. Μπακάλης: «Αν δεν βρούμε λύση στην επίθεση, θα το πληρώσουμε»

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, μετά τη «φιλική» εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Πύδνα Κίτρους, μίλησε για την ομάδα της Πιερίας, τον Ρήγα, αλλά και για το παιχνίδι. Επίσης, ο Βελεστινιώτης τεχνικός τόνισε πως αν ο Ρήγας Φεραίος δεν βρει λύση επιθετικά, θα το πληρώσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Η Πύδνα Κίτρους είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά το 70% του φετινού της ρόστερ προέρχεται από παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στη Νεοκαισάρεια. Έχει υψηλό μπάτζετ και θα πάει για πρωταθλητισμό.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό για εμάς και δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε στο ψάξιμο. Ψαχνόμαστε σαν ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικές λύσεις μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν κακοί σαν ομάδα, χωρίς στόχο και παρουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε γκολ και είχαμε δύο τετ α τετ, τα οποία έδιωξε εξ επαφής ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Κρατάμε το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Είχαμε διάθεση, όμως, δεν είχαμε καλή σκέψη και ποιότητα. Η κούραση ήταν μικρό ελαφρυντικό. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να δουλέψουμε παραπάνω. Αν δεν βρούμε λύση στην επίθεση, θα το πληρώσουμε σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις