Με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup στον Βόλο

Το 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup του Δυναμικού Kyokushinkai Karate διοργάνωσε στον Βόλο ο αρχηγός-εκπρόσωπος του συστήματος της χώρας μας, κ. Ιωάννης Στεφάνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Στο 7ο Βαλκανικό Open Matsui Cup 2019 έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων -Εφήβων και Ανδρών-Γυναικών. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν στα ΚΑΤΑ (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους) και στο δυναμικό Νοκ-Ντάουν Κούμιτε του Kyokushinkai Karate πλήρους επαφής σε κατηγορίες κιλών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Το εν λόγω Πρωτάθλημα διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου, το Σάββατο 23 Μαρτίου, με τη συμμετοχή οκτώ κρατών και 300 περίπου αθλητών. Η έναρξη αγώνων έγινε στις 10:00 το πρωί και βάσει προγράμματος στις 13:00 ακολούθησε η επίσημη τελετή έναρξης με τις βραβεύσεις τόσο των επισήμων προσκεκλημένων όσο και των χορηγών που στήριξαν τη διοργάνωση.

Στους αγώνες παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους μοναδικούς αγώνες τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων πρωταθλητών.

Στόχος της διοργάνωσης των αγώνων ήταν να δώσει ο κ. Ιωάννης Στεφάνου την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, ώστε να επιδιώξουν στο μέλλον επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκά και Διεθνή Πρωταθλήματα, η διάδοση του δυναμικού Knock-Down Kyokushinkai Karate και η προβολή της χώρας μας και ιδιαίτερα του Βόλου μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Μεγάλος προσκεκλημένος των αγώνων ήταν ο Παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας Δάσκαλος Shihan Tsutomu Wakiuchi 7 Dan, μαθητής του θρυλικού Ιδρυτού του συστήματος Sosai Mas Oyamas, τον οποίον η Ελληνική Οργάνωση τίμησε με πλακέτα.

Επίσης ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου τίμησε με ειδικό βραβείο δυο παλαίμαχους Βαλκάνιους Πρωταθλητές του Kyokushinkai Karate με Ευρωπαικές, Διεθνείς και Παγκόσμιες διακρίσεις, τον Shihan Emil Kostov από τη Βουλγαρία και τον Sensei Nicolae Stoian από τη Ρουμανία.

Ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate, κ. Ιωάννης Στεφάνου, συγχαίρει όλους τους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε αυτό το δυναμικό Πρωτάθλημα τόσο από τον Βόλο όσο και από άλλες πόλεις της Ελλάδας και δεύτερον όσους έφτασαν σε επιτυχίες και εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας, οι οποίοι είναι οι εξής:

από τον Σύλλογο Kyokushinkai Karate Βόλου των προπονητών κ. Ιωάννη, κ. Κυριακή & κ. Μάριου Στεφάνου:

ΚΟΥΜΙΤΕ: 1η Θέση Πούλιου Μαρία στην κατηγορία Νεανίδων, 1η Θέση Κορωναίος Σπυρίδων στην κατηγορία Παίδων, 2η Θέση Κουτρουμπά Αλεξάνδρα στην κατηγορία Κορασίδων 10-11 χρόνων, 2η Θέση Λάλα Εμιλιάνα στην κατηγορία Κορασίδων 12-13 χρόνων, 2η Θέση Μανιώτης Άγγελος στην κατηγορία Παίδων 8-9 χρόνων, 2η Θέση Ντίμασι Χρήστος στην κατηγορία Εφήβων, 3η Θέση Μανια Νικολέτα στην κατηγορία κορασίδων 8-9 χρόνων, 3η Θέση Μυλωνά Μαρία – Χριστίνα στην κατηγορία κορασίδων 10-11 χρόνων, 3ες θέσεις Τσιμπερίδης Στέργιος & Κελαϊδώνης Κωνσταντίνος στην κατηγορία Παίδων 8-9 χρόνων, 3ες θέσεις Μπουτσιούρης Θωμάς & Λορδόπουλος Αβραάμ στην κατηγορία Παίδων 8-9 Χρόνων -35κιλά, 3η Θέση Μπούρης Περικλής στην κατηγορία Παίδων 10-11 χρόνων, 3η Θέση Ντάγγαλος Γιώργος στην κατηγορία Εφήβων 14-15 χρόνων.

ΚΑΤΑ: 1η Θέση Στεφάνου Μάριος κατηγορία Ανδρών, 2η Θέση Δεληγιάννης Νικόλαος κατηγορία Ανδρών, 2η Θέση Παπαποστόλου Χρύσα κατηγορία Γυναικών, 3ες Θέσεις Κελαιδώνης Κωνσταντίνος & Λορδόπουλος Αβραάμ κατηγορία Παίδων 8-9 χρόνων, 3η Θέση Κορωναίος Σπυρίδων κατηγορία Παίδων 12-13 χρόνων, 3η Θέση Μανια Νικολέτα κατηγορία Κορασίδων 8-9 χρόνων, 3η θέση Μυλωνά Μαρία Χριστίνα κατηγορία Κορασίδων 10-11 χρόνων, 3η θέση Λάλα Εμιλιάνα κατηγορία κορασίδων 12-13 χρόνων.

Τέλος ο Σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου ευχαριστεί τις γραμματείες των Συλλόγων και ειδικότερα τους κ. Κυριακή Στεφάνου, κ. Κωνσταντίνο Οικονομίδη, κ. Ευάγγελο Φιλιππαίο, κ. Ευάγγελο Καραμπουτάκη, κ. Βασίλειο Κουρίτα και τον κ. Τάσο Τσόγκα, τους εθελοντές Staff (προσωπικό του Συλλόγων Kyokushinkai Karate Βόλου και του Συλλόγου Ν. Ιωνίας Άθλησις) καθώς και τη Λέσχη εθελοντών Βόλου και την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών για τη συνεργασία και την κάλυψη του Πρωταθλήματος, το οποίο έληξε με ασφάλεια χάρη στην πολύτιμη παρουσία τους!

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις