Επιστροφή Νικολακάκη στον Ολυμπιακό Βόλου

Όλοι, πλέον, στον Ολυμπιακό Βόλο «ζουν και αναπνέουν» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Η προετοιμασία άρχισε ουσιαστικά από σήμερα, μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες την Τρίτη. Ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς εξέτισε την ποινή του και ο Μανώλης Νικολακάκης και επιστρέφει. Μένει να δούμε μέσα στην εβδομάδα αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τον Φωκικό.
Η κινητοποίηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια είναι μεγάλη, καθώς εκατοντάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο προάστιο της Κατερίνης, ενισχύοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη νίκη.
Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» διοργανώνει δωρεάν εκδρομή στη Νεοκαισάρεια (δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2421062220) και ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, ενώ αναμένεται μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις συμμετοχής να είναι πολλαπλασιαστούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις