Νίκη 2-1 της Αγίας Άννας επί της Σκιάθου

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ η Αγία Άννα επικράτησε με 2-1 της Σκιάθου στο Olimpico, βελτιώνοντας τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Συγκεκριμένα, βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η Σκιάθος κατέχει την 10η θέση με 21 πόντους.

Χρειάστηκε να περάσουν 29’ λεπτά για να ανοίξει το σκορ η Αγία Άννα. Σκόρερ ο Ζαρίφης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Κολώνια. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή (Ζαρίφη), με φοβερό σουτ που επιχείρησε στο 35’, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με την Σκιάθο να καταφέρνει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να σκοράρει με τον Νασιάκο στο 88’.

Ο διαιτητής Γ. Τασιόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο τους Σπύρο Ζάγκα (Αγ. Άννα) και Γιώργο Γκιαουράκη (Σκιάθος).

*Πολλά παράπονα εκφράστηκαν για τη διαιτησία Γ. Τασιόπουλου, αναφορικά με τον πειθαρχικό έλεγχο που άσκησε στην αναμέτρηση. Σ’ ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες προσέγγισαν με φιλική διάθεση και δεν υπήρχε καθόλου ένταση, ο διαιτητής έδειξε 15 κίτρινες και δυο κόκκινες κάρτες, προκαλώντας απίστευτο εκνευρισμό και στις δυο ομάδες.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος (53’ Πασχάλης), Σκοπός, Κόκκαλης (46’ Πετσιμέρης), Σπ. Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Κολώνιας (77’ Σταΐδης), Αντωνίου, Σ. Τσιουρέλης (63’ Μπαϊράμης), Ζαρίφης.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Κυπαρισσός (60’ Μπρέγκου), Γ. Γκιαουράκης, Τουρναβίτης, Μουζούρης (82’ Δ. Γκιαουράκης), Μανωλιός, Μουτζούρης, Σ. Αϊντίνι (46’ Νασιάκος), Μιστάκου, Χισάι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις