Οι πρώτες σκέψεις του Χαραλαμπίδη για την ενδεκάδα

Σίγουρα το πρώτο φιλικό της χρονιάς με την Καλλιθέα δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τον καταρτισμό της βασικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, όπως δείχνει και στις προπονήσεις, έχει έναν κορμό πάνω στον οποίο θα…

…στηριχθεί ο Ολυμπιακός.
Ο Στρατηλάτης είναι ο τερματοφύλακας που προορίζεται για βασικός, ενώ στην άμυνα σίγουρη θέση έχουν ο Καραμανλής και πιθανότατα ο Ντάσιος, με τον Αρβανίτη να διεκδικεί και αυτός θέση στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπουτζίκος φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα στο αριστερό άκρο της άμυνας (υπάρχει και ο Χιντζίδης), ενώ στη δεξιά πλευρά η τεχνική ηγεσία δοκιμάζει τον Γκουγκούδη, ενώ υπάρχουν και οι Ζέρης, Καρράς.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής με δεδομένη την απόκτηση του Φερνάντες, ο Αργεντινός είναι ο ένας παίκτης που λογίζεται ως βασικός. Από εκεί και πέρα η δεύτερη θέση θα παιχθεί και τι διεκδικούν αρκετοί παίκτες, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την απόκτηση και ενός ακόμη χαφ, με ανασταλτικά προσόντα.
Στις πλευρές υπάρχουν οι Μοράν, Νικολιάς, ενώ περιμένουμε να δούμε και τον Τσιλιγκίρη να διεκδικεί θέση, αλλά και τον Σκοπελίτη, ο Λεόν είναι ο παίκτης που θα οργανώνει το παιχνίδι των “ερυθρολεύκων”, ως επιτελικός μέσος. Ο Διαμαντόπουλος είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός φορ, ενώ το σίγουρο είνια πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ξένο επιθετικό για τη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις