Με Νικόπολη Πρέβεζας την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου

Τη Νικόπολη Πρέβεζας υποδέχεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής, με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την Νικόπολη Πρέβεζας, την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας μας στο  πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, για την επίτευξη του στόχου της παραμονής της στη κατηγορία.

Η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, ευρισκόμενη στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Ολυμπιακός την είχε κερδίσει  στον αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 84-74.

Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και με την επίτευξη της θα γίνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την παραμονή, τέσσερις αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος (η ομάδα μας έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική).

Η παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με την Λευκάδα ήταν ελπιδοφόρα, παρά την ήττα με 89-74 αφού αγωνίστηκε χωρίς τον Δημήτρη Μπόγδανο, ο όποιος προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας (θυμίζουμε ότι λόγω προβλήματος στη μέση δεν αγωνίστηκε και στον αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας) και με τον επίσης τραυματία  Θεόδωρο Ίλτσογλου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Νικόπολη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή μας και να τους δώσουν ώθηση για τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις