Γρηγοριάδης: “Γεμάτο” το ρόστερ του Ολυμπιακού Β.

Οποιαδήποτε ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις οφείλει να διαθέτει σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια της. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πόσο ιδιαίτερη είναι η θέση του τερματοφύλακα και γι’ αυτό έχουν αναθέσει την προπόνηση των γκολκίπερ στον Κώστα Γρηγοριάδη, που θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων…

…στο χώρο. Στόχος του είναι να έχει ετοιμοπόλεμους καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου τους Στρατηλάτη, Χρυσοστομίδη και Δασκαλάκη.
Ο Κώστας Γρηγοριάδης μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για τη θέση του τερματοφύλακα και πόσο σημαντική είναι για κάθε ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά, μας είπε:
Για το αν πιστεύει ότι ήλθε η ώρα του Ολυμπιακού για την άνοδο: «Στην ομάδα επικρατεί ένας άνεμος αισιοδοξίας. Με τις μεταγραφές που έγιναν έχουμε δυναμώσει πάρα πολύ και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο ρόστερ και πολύ καλό προπονητή με φιλοδοξίες. Όλοι πιστεύουμε στην άνοδο».
Για το αν οι παλαιοί με τους νέους παίκτες θα «δέσουν» γρήγορα: «Αυτός είναι ο λόγος που ήλθαμε στο Καρπενήσι. Το να «δέσουν» οι παίκτες μεταξύ τους το γρηγορότερο δυνατόν, τόσο ως χαρακτήρες, όσο και αγωνιστικά».
Για το αν έχει περάσει στην ομάδα το σύνθημα της διοίκησης «άνοδος ή φέτος ή ποτέ»: «Ακριβώς το ίδιο πράγμα λέμε και εμείς. Βλέπουμε τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση και έχουμε το ίδιο σκεπτικό».
Για τη δουλειά που γίνεται με τους τερματοφύλακες της ομάδας: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι το Α και το Ω σε μία ομάδα. Πέρα από τις δυνατότητες που πρέπει να έχει κάτω από τα δοκάρια, θα πρέπει να συμμετέχει και στο τακτικό κομμάτι. Ήδη δουλεύουμε αρκετές ημέρες και στόχος είναι ένα 70-80% η δύναμη, η εκρηκτικότητα και η αλτικότητα στον τερματοφύλακα, αλλά πάνω από όλα να συμμετέχει και στην τακτική της ομάδας. Να «δέσει» με τον τρόπο παιχνιδιού της. Η κάθε ομάδα, βήμα-βήμα «χτίζει» την επίθεσή της από τον τερματοφύλακα».
Για το αν περιμένει φέτος πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι: «Σίγουρα θα είναι πιο ανταγωνιστικό με τη συμμετοχή 20 ομάδων σε έναν όμιλο. Από αυτόν τον ανταγωνισμό περιμένω από τον Ολυμπιακό να βγει κερδισμένος γιατί έχει παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε δύσκολο ματς».
Για το αν προβληματίζεται με την προχειρότητα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλο το τεχνικό τιμ είναι προβληματισμένο γιατί κυριολεκτικά βαδίζουμε στο άγνωστο μη ξέροντας ούτε το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Κάνουμε προετοιμασία και δεν ξέρουμε πότε πρέπει να έχουμε έτοιμη την ομάδα. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα σχέδιά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, όποτε αυτή οριστεί να πραγματοποιηθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις