Συγκεντρωμένοι στο στόχο οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Συγκεντρωμένους στο στόχο τους, θέλει να κρατήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ο προπονητής της ομάδας, Περικλής Αμανατίδης, συστήνοντας αυτοσυγκράτηση, τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και τίποτα ακόμη δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα, ο στόχος της ανόδου είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς υπολείπονται δύο αγωνιστικές και ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει διαφορά δύο βαθμών από τη Νίκη, ενώ υπερτερεί – ως γνωστόν – και στην ισοβαθμία με τους «κυανόλευκους».

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις 14 Απριλίου, όλοι όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να λειτουργήσουν ενωτικά, ενώ ο κόσμος της ομάδας οφείλει να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται με την παρουσία του στο γήπεδο, τόσο στο ματς με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, την προσεχή Κυριακή 7/4, όσο και στο παιχνίδι με τον Αλμυρό στο Πανθεσσαλικό, στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός πως στην ομάδα υπάρχει μεγάλο πάθος για την άνοδο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει η εμπειρία, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να διαχειριστούν κατάλληλα τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, ύστερα από τρία χρόνια περιπλάνησης στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Όπως τόνισε ο Περικλής Αμανατίδης υπάρχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και αυτή είναι που θα οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι, πως δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Μανώλης Νικολακάκης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τραυματισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις