Το νέο πλάνο του Σόλσκιερ οδηγεί πάνω από έξι παίκτες στην έξοδο

Μέρες Φαν Χάαλ είναι έτοιμη να ζήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Όπως αναφέρει το σύνολο των βρετανικών ΜΜΕ, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να δείξουν την έξοδο το λιγότερο σε 6 ποδοσφαιριστές, τόσο γιατί θεωρείται ότι δεν έχουν να προσφέρουν κάτι περισσότερο, όσο και να αδειάσει το μπάτζετ για να έρθουν πιο εύκολα νέοι ποδοσφαιριστές.

Πρώτος και σίγουρος ότι θα αποχωρήσει είναι ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Αντόνιο Βαλέντσια, που φέτος δεν προσέφερε λόγω πολλών τραυματισμών και ήδη έχει ειδοποιηθεί ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ενώ επίσης βέβαιος για αποχώρηση είναι ο Ματέο Νταρμιάν, που κάθε καλοκαίρι…. αποχωρούσε, αλλά τελικά έμενε λόγω των λίγων λύσεων στην άμυνα.

Αποχώρηση θα υπάρξει και από το κέντρο της άμυνας, με τους Ρόχο και Μπαϊγί να είναι υποψήφιοι, αλλά μόνο ένας εκ των δύο θα βρεθεί τελικά στην έξοδο και τον Αργεντινό να είναι το φαβορί.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά δύσκολο θεωρείται να βρεθεί κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στους Μάτα και Ερέρα, αφού και προτάσεις έχουν στα χέρια τους, αλλά και η Γιουνάιτεντ δεν είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους.

Επιπλέον, καθόλου βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στη Γιουνάιτεντ. Ο λόγος είναι το πολύ υψηλό του συμβόλαιο, ύψους 600.000 ευρώ την εβδομάδα, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην προσφορά του, αφού πλέον δεν είναι καν βασικός στα πλάνα του Νορβηγού τεχνικού. Πρόθεση να αναζητηθεί αγοραστής του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν ένα μεγάλο βαρίδι.

Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις με τον Νταβίντ Ντε Χέα συνεχίζονται και θα συνεχιστούν, αφού έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, με το οικονομικό να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας.

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις που επιζητά ενίσχυση, η Γιουνάιτεντ θα προσθέσει μία λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μπισάκα της Κρίσταλ Πάλας να είναι πρώτος υποψήφιος, ενώ δύο παίκτες αναμένεται να προστεθούν για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Σαούλ, Ρόντρι και Τόμας Παρτέι να έχουν ακουστεί ως πιθανές λύσεις.

Επιπλέον, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει έναν δεξιό winger, με τον Σάντσο να είναι η πρώτη της επιλογή, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η Ντόρτμουντ θα δώσει το «ΟΚ» και για αυτό το λόγο έχει επανέλθει στη συζήτηση το όνομα του Γουίλφριντ Ζαχά, που είναι στην Κρίσταλ Πάλας και παλιότερα ήταν στη Γιουνάιτεντ.

Τέλος, μπορεί να φαντάζει… απίστευτο, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο ότι θα αποκτηθεί κάποιος κεντρικός αμυντικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις