Κάλεσμα του ΓΣ Αλμυρού για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας

Τον τελευταίο αγώνα έδρας για την περίοδο 2018-19 δίνει την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, που θα υποδεχθεί στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» τον Αστέρα Ιτέας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν για τη νίκη, θέλοντας να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Μάλιστα, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους ώστε αν δώσουν το «παρών» στην κερκίδα και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Βελιτζέλου.

Το κείμενο είναι το εξής: «Δύο στροφές πριν το τέλος μιας ακόμη πετυχημένης χρονιάς όπως διαγράφεται, η ομάδα μας θα επιδιώξει ακόμη μία νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και παράλληλα να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο, στον τελευταίο αγώνα εντός έδρας για φέτος (την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με τον Ολυμπιακό Βόλου).
Η διοίκηση το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή, αφενός να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να έρθει ακόμη μία νίκη και αφετέρου να χειροκροτήσει-ανταμείψει την προσπάθεια της ομάδας μας, μιας και ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις