Σενάρια για ΑΕΚ και Κουλιμπαλί

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί φημολογείται πως είναι πιθανό να γίνει ο επόμενος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Ο αμυντικός από το Μάλι δεν έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, και η «Ένωση» φημολογείται πως περιμένει στη γωνία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Live Sport, από τον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως πίσω από τη στάση του 29χρονου άσου κρύβεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Κουλιμπαλί αρέσει πολύ στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσο σαν δεξιός μπακ, όσο και σαν δεξιό στόπερ σε σχήμα με τρεις αμυντικούς, που προτιμά συχνά ο Μανόλο Χιμένεθ. Παράλληλα διαθέτει αθλητικά προσόντα και ύψος που ψάχνουν οι «κιτρινόμαυροι», διαθέτει γαλλικό διαβατήριο (άλλωστε έχει γεννηθεί στο Παρίσι), είναι σε καλή ηλικία, ενώ το κασέ του είναι πολύ προσιτό.

Στην ΑΕΚ δεδομένη για τη θέση του δεξιού μπακ είναι μόνο η παραμονή του Μιχάλη Μπακάκη για τη νέα σεζόν, καθώς το συμβόλαιο του Ροντρίγκο Γκάλο δεν έχει ανανεωθεί και είναι αμφίβολο αν αυτό θα συμβεί στα 33 του, ενώ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα επιστρέψει από τη Λαμία αρχικά για να διεκδικήσει την παραμονή του στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις