Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν και συμβάσεις με την ΕΡΤ για τον Βασιλειάδη


Μοιράσου το άρθρο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίζεται αποφασισμένος να ακυρώσει τις τηλεοπτικές συμβάσεις των επτά ΠΑΕ της Super League με την ΕΡΤ, εφόσον δεν ισχύσουν τα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού αναφορικά με την αναδιάρθρωση.

Η Super League στη συνάντηση που είχε με τον Βασιλειάδη ζήτησε να διατηρηθούν 16 οι ομάδες της κατηγορίας και τη νέα σεζόν, χωρίς μάλιστα να διαταραχθούν οι τηλεοπτικές συμβάσεις, ενώ και η ΕΕΠ της ΕΠΟ εισηγείται στον υφυπουργό Αθλητισμού, να μην υπάρξει μείωση στις 14 όπως είχε συμφωνηθεί το καλοκαίρι.

«Αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, δεν υπάρχουν τηλεοπτικές συμβάσεις. Αν δεν υλοποιηθεί αυτό που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει άλλη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να τους το πω για να το καταλάβουν;», εμφανίζεται να έλεγε ο κ.Βασιλειάδης σε συνεργάτες του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Live Sport”.

Επιπλέον σημείωνε ότι: «Έχω ήδη κάνει μία υποχώρηση σε σχέση με πέρυσι. Η πρότασή μου ήταν μία Λίγκα στην οποία θα ανήκουν δύο κατηγορίες και, επειδή μου το ζήτησαν, πήγαμε στη δημιουργία δύο Λιγκών. Αν προσπαθήσουν να το χρησιμοποιήσουν όμως αυτό για να παραμείνουν 16, τότε θα.. γελάνε και τα ντουβάρια. Οι συμβάσεις που υπάρχουν είναι δεδομένες. Αν υπάρξει αδιέξοδο αυτοί θα το λουστούν. Χωρίς αναδιάρθρωση δεν υπάρχουν ούτε εγγυημένα χρήματα για αυτούς που θα υποβιβαστούν, ούτε λεφτά για τη Super League 2».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας με την ΕΕΠ/ΕΠΟ, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις