Ο Γερ. Σαρρής στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών

Ο Γεράσιμος Σαρρής, μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας (Σ.Π.Π.Μ.), κατέλαβε θέση μέλους στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών, που πραγματοποίησε επίσκεψη στην πόλη μας την προηγούμενη Κυριακή (31/3), κάνοντας ουσιαστική συζήτηση με τα μέλη ττυ  τοπικού Συνδέσμου για θέματα που απασχολούν τους προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στον Βόλο και στο ξενοδοχείο «VALIS» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31\3\2019 το  Διοικητικό Συμβούλιο Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.

Μετά την παραίτηση του αντιπροέδρου, την θέση του ανέλαβε μέλος του Συνδέσμου προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας,  που είναι ο Γεράσιμος Σαρρής.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας του εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του και να βοηθήσει με την εμπειρία του στην επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες προπονητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο 30\3\2019 το Δ.Σ.της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου επισκέφτηκε τα γραφεία μας και είχαμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για πάνω από τρείς ώρες, γύρω από τα προβλήματα που απασχολούν τους προπονητές μας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Στο τέλος της ενδιαφέρουσας συζήτησης, πρόσφεραν μια αναμνηστική πλακέτα!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις