Σταδιακή επιστροφή για Βουκομάνοβιτς

Την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς στο τελευταίο εντός έδρας ματς, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Α.Σ. Μετέωρα. Η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Τσαριτσάνη με αποτέλεσμα οι λίγες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, στον 4ο όμιλο, να ελαχιστοποιηθούν.

Οι κυανόλευκοι εκτός ότι θέλουν να εξαντλήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, θέλουν να προετοιμαστούν, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, για τους αγώνες μπαράζ όπου και θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Football League.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό, έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τον Αλέξα Βουκομάνοβιτς να παίρνει μέρος συντηρητικά στο πρόγραμμα. Το θετικό για τον Σέρβο επιθετικό είναι ότι δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έδειξε ότι σύντομα θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Ρόβα και Γιάννη Ντινιωτάκη, οι οποίοι δέχθηκαν κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και κινδυνεύουν με τιμωρία από μία έως τρεις αγωνιστικές.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις