Λεουτσάκος: “Δεν θα πάω στο ραντεβού με τον Βασιλειάδη”

Mετά την επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού και στην ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Football League και μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, Λ. Λεουτσάκος με δηλώσεις στην «Live» τονίζει ότι εξαπατήθηκε και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάει στη συνάντηση της Δευτέρας με τον υφυπουργό Αθλητισμού “για να ζητήσεις χάρη για της Super League.

Mεταξύ άλλων ο κ. Λεουτσάκος δήλωσε:

«Είναι επιβεβλημένο να τηρηθούν τόσο οι προφορικές δεσμεύσεις που δόθηκαν στον υφυπουργό Αθλητισμού όσο και οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, οι οποίες συνετάγησαν με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ και εγκρίθηκαν νόμιμα από αυτήν».

«Μας ζητάνε να μπούμε στη διαδικασία και να περάσει η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες. Η πρόταση αυτή δεν έχει περάσει από το Δ.Σ. της. Ας το λύσει μόνη της η Super League με τον υφυπουργό. Εμείς συμφωνούμε στο σχέδιο της αναδιάρθρωσης. Αν θέλει η Super League να διεξαχθεί με 25 ή 35 ομάδες είναι δικό της πρόβλημα κι εγώ δεν θα συμμετάσχω».

«Εμείς θέλουμε όλα να γίνουν με το σκεπτικό του Βασιλειάδη. θέλουν άνοδο δύο απευθείας ή 1 + 1 με μπαράζ; θέλουν να πέσουν δύο; Προσωπικά δεν βλέπω να εκταμιεύονται χρήματα αν δεν γίνει η αναδιάρθρωση βάσει του πλάνου του υφυπουργού. Δεν θα πάω στο ραντεβού να ζητήσω χάρη για τη Super League και δεν θα συμμετάσχω σε κανένα τέτοιο σενάριο. Το έχω μεταφέρει και στον πρόεδρο της ΕΠΟ ότι κακώς πάει να ζητήσει χάρη για τη Super League. Μας είπαν ότι έχουν πάρει απόφαση για 16 ομάδες, αλλά μας εξαπάτησαν. Και δεν συμφώνησα με τη συγκεκριμένη εισήγηση. Από τη στιγμή που όλα είναι στον αέρα δεν έχω λόγω να συμμετάσχω σ’ αυτά τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις