Αμφίβολος ο Οικονόμου στον Θησέα για το ματς με Σέλλανα

Ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια, με ΑΟ Σελλάνων εκτός και Στυλίδα εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται ο Θησέας προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Γ’ Εθνική, ενώ σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας θα έχει απώλειες βαθμών στο αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε η ομάδα της Αγριάς δεν χρειάζεται καν βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι «πράσινοι» παίζουν αύριο Κυριακό στο Προάστιο με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, μετά αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη. Στην ομάδα υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και όλοι πιστεύουν πως ο στόχος έχει σχεδόν επιτευχθεί.

Ο Κώστας Οικονόμου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του και έτσι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα απουσιάσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Αντώνης Φραγκογιάννης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πιερικό και τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Ο Πέτρος Αγιασιώτης έχει χάσει προπονήσεις λόγω της στρατιωτικής τους θητείας, ενώ «νοκ άουτ» εδώ και καιρό έχουν τεθεί και οι τραυματίες Αρκάδιος Δημητριάδης και Μάριος Φουρκιώτης. Για τον Δημητριάδη αξίζει να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όλη η «οικογένεια» του Θησέα του εύχεται περαστικά και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις