Γ.Σ. Αλμυρού-Ίωνας με φόντο τα πλέι οφ στην Α1 ΕΣΚΑΘ

«Μάχη» με φόντο τα πλέι οφ διεξάγεται σήμερα στις 19.00 στο κλειστό του Αλμυρού, όπου ο ΓΣΑ κοντράρει τον Ίωνα στο πιο σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Τα σενάρια είναι τα ακόλουθα: Εάν η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου νικήσει, τότε τερματίζει δεύτερη και δεν θα παίξει πλέι οφ με τον Ίωνα, αφού θα έχει ήδη συμπληρώσει τις δύο νίκες που χρειάζονται από την κανονική περίοδο.

Εφόσον το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα πάρει το ροζ φύλλο υπάρχουν δύο περιπτώσεις: Η μία είναι να νικήσει μέχρι 5 πόντους, οπότε θα αντιμετωπίσει τον ΓΣΑ στα πλέι οφ, με το ματς να γίνεται στον Αλμυρό. Η δεύτερη να επικρατήσει με μεγαλύτερη διαφορά των 5 πόντων, οπότε θα δώσει τον αγώνα της διαβάθμισης στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρώτο γύρο οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 49-43 στον Βόλο. Ωστόσο αν ο Ίωνας ισοφαρίσει τη διαφορά των 6 πόντων σήμερα, τότε εκείνος παίρνει το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς υπερτερεί στο συνολικό γκολ αβερέιτζ στο πρωτάθλημα.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η σημασία της σημερινής αναμέτρησης είναι τεράστια. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» εμφανίζονται φιλόδοξοι φέτος και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους στην Α1 ΕΣΚΑΘ παίρνοντας το εισιτήριο για την τελική φάση.

Διαθέσιμοι για τον Γ.Σ. Αλμυρού είναι οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Χατζής, Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης, Θέος, Βαλαμούτης και Βλήτσιος.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο κ. Πρέκας δεν υπολογίζει τον Τζήμα, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα λείψει για έξι μήνες περίπου, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα όπου υπηρετεί ο Ευθυμίου. Ο Βολιώτης τεχνικός θα παρατάξει τους: Φωτιάδη, Κωτούλα, Ευτυχίδη, Κουμπούνη, Παυλόπουλο, Μπεκρή, Φοινικόπουλο, Φαρμάκη, Γουσιόπουλο, Βασιλείου, Γεωργόπουλο και ίσως τον Ευθυμίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις