Η απάντηση του Κούγια για Παναχαϊκή

Με επιστολή του ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει βέλη κατά του Νίκου Παπαδάκη, ενώ στο στόχαστρο βάζει την πολυμετοχικότητα αλλά και τον Δημήτρη Δρόσο.

Αναλυτικά η επιστολή Αλέξη Κούγια προς την ιστοσελίδα aelole.gr:

«Τον Δεκέμβριο του 2008 αγόρασα την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία βρίσκονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία επί 5 χρόνια και με χρέη 3.300.000€. Την παραχώρησα δωρεάν στις 28/7/2015, την ίδια ημερομηνία που αγόρασα τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, με μόνη υποχρέωση του νέου ιδιοκτήτη γνωστού επιχειρηματία εμπορίας καυσίμων Νικόλα Παπαδάκη προς εμένα, να εξοφλήσει το ρυθμισμένο σε 100 δόσεις χρέος των 900.000€ προς το ΙΚΑ και την Εφορία.
Δυστυχώς ο νέος ιδιοκτήτης, όχι μόνο δεν εξόφλησε έστω και ένα ευρώ από το χρέος αυτό, αλλά παρά τη στήριξη του από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με τη παραχώρηση δωρεάν του γηπέδου της Αγυιάς, το οποίο εγώ είχα ανακατασκευάσει δαπανώντας 450.000€ το 2009 (ήταν εγκαταλελειμμένο από το 2004), αλλά υποβίβασε την ομάδα, η οποία την προηγούμενη χρονιά είχε τερματίσει 2η μετά την ΑΕΚ, στις ερασιτεχνικές κατηγορίες λόγω της οικονομικής διαλύσεως της. Έκτοτε η ιστορική Παναχαϊκή επί 4 χρόνια ταλαιπωρείται με τεράστια οικονομικά προβλήματα και τώρα ως ιδιοκτήτης της, μετά από την πολυμετοχικότητα, η οποία αδυνατούσε να καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 300.000€, είναι ο γνωστός από τη διαδρομή του στο μπάσκετ της ΑΕΚ, με τα γνωστά αποτελέσματα, ιδιοκτήτης στοιχηματικών εταιρειών κ. Δρόσος.
Δυστυχώς λόγω της πτωχεύσεως από τον κ. Παπαδάκη της ΠΑΕ είμαι υποχρεωμένος να καλύπτω εγώ τα χρέη που ανέλαβε να πληρώσει δεσμεύοντας βεβαίως όλη την ακίνητη περιουσία του.
Σήμερα ήμουν δικηγόρος υπερασπίσεως στο δικαστήριο κακουργημάτων των Ιωαννίνων και λόγω αδυναμίας μου να είμαι εκεί, για ένα μικρό υπόλοιπο 46.000€ η υπόθεση εξεδικάσθη εν τη απουσία μου, με αποτέλεσμα την έκδοση της αποφάσεως που δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα σας με αναστολή λόγω του λευκού μου ποινικού μητρώου. Κατέθεσα έφεση δια πληρεξουσίου δικηγόρου, η οποία εξαφάνισε την εκδοθείσα απόφαση και η υπόθεση θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό.

Αυτά για την ενημέρωση σας.
5/4/2019
Αλέξης Κούγιας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις