Έμειναν στο “μηδέν” Ηρακλής και Κισσαμικός

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά οι Κρητικοί ανέβηκαν στο δεύτερο και είχαν την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 81′, με τον Παπαχρήστου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το ματς:

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετικές τάσεις στον τρόπο παιχνιδιού τους. Στο 19′ ήρθε η πρώτη υποψία φάσης για τον Ηρακλή, όταν σε αντεπίθεση ο Ρόβας έκανε κακή πάσα στον αμαρκάριστο Μπορικο, που δεν μπόρεσε να την προλάβει. Στο 29′ σουτ του Ρόβα εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Λαζαρίδης, ενώ στο 33′ το πλασέ του Βιτλή έφυγε άουτ. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός δεν μπορούσε να βγει στην επίθεση, με τον Ημίθεο να έχει την πρωτοβουλία. Στο 43′ η κεφαλιά του Περόνε έφυγε άουτ, ενώ στο 45+1′ η προβολή του Κάσοου από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ, για το 0-0 του ημιχρόνου.

Δίχως φάσεις το δεύτερο 45λεπτο, με την εικόνα του ματς να είναι η ίδια, έχοντας τον Ηρακλή στην πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 63′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, αλλά η προβολή του Κλέιτον από κοντά κατέληξε στην αγκαλιά του Λαζαρίδη. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός απάντησε στον 65′, με την προσπάθεια του Ζιούλη να καταλήγει άουτ, ενώ και το σουτ του Κάσοου στο 79′ πέρασε έξω. Στα τελυταία λεπτά οι ΚΡητικοί πήραν τον έλεγχο και στο 81′ είδαν την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαχρήστου να σταματά στο δοκάρι του Καχριμάν. Το 0-0 δενάλλαξε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Σκόρερ:

Ηρακλής (Τροΐζι): Καχριμάν, Κουτρομάνος, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Κουκόλης, Κλέιτον, Μπορίκο, Ρόβας (61′ Ορφανίδης), Περόνε, Κωστούλας (71′ Καθάριος).
ΑΟΧ-Κισσαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Κάσσος, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Μουμίν, Σάλιακας (58′ Τόλι), Αρναρέλλης, Ρίσκι (66′ Βρεττός).

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Τσακίρης – Κουβαλάκης (Δράμας)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις