Νίκησε και περιμένει… ο Ρήγας, που πέρασε από Αγ. Παρασκευή

Ο Ρήγας έκανε το χρέος του στην Αγία Παρασκευή, όπου επικράτησε με 1-0 κι έστω για λίγο βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ,  αφού οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου, Διαγόρας και Δήμητρα, αγωνίζονται σήμερα Κυριακή.

Η αναμέτρηση, στην οποία από τη μία υπήρχε η νιότη και ο ενθουσιασμός των νεαρών ποδοσφαιριστών της Αγίας Παρασκευής, ενώ από την άλλη η εμπειρία και μεστές ενέργειες των ποδοσφαιριστών του Ρήγα, είχε μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παράγουν αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί και άλλα τέρματα. Ωστόσο η ικανότητα των δύο γκολκίπερ ή η κακή εκτέλεση των επιθετικών, κράτησε το σκορ πολύ χαμηλά και τελικά  ένα τέρμα το οποίο σημειώθηκε με καθαρό πέναλτι (φωτό θέματος) στο δεύτερο ημίχρονο, να κρίνει το νικητή.

Για τους φιλοξενούμενους που είχαν την πλειοψηφία των κλασικών ευκαιριών,  στο 10’ σουτ του Σέττου απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια ο τερματοφύλακας Τσιτσιρίκος, μετά την εκτέλεση του οποίου ο Καρλιάμπας έκανε κεφαλιά, για να διώξουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί και το σουτ του Σέττου που ακολούθησε την καταλήξει άουτ.

Στο 12’ φάουλ του Νασιακόπουλου απέκρουσε πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής, όπως έκανε και στο 23’,  όταν από πάσα του Νασιακόπουλου ο Σέττος πλάσαρε από πλάγια θέση, με τον Τσιτσιρίκο να αποκρούει και πάλι με τα πόδια.

Στο  Β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα  στο 64’, από κόρνερ του Νασιακόπουλου, κεφαλιά του Σέττου, πάνω στη γραμμή ο Ιωακειμίδης παραχωρεί νέο κόρνερ για τον Ρήγα, για ν’ ακολουθήσει  στο επόμενο λεπτό (65’) τεράστια ευκαιρία από την πλευρά της Αγίας Παρασκευής, αυτή τη φορά, όταν σουτ του Ρακή απέκρουσε ο Κουρίτας.

Στο 67’ είχαμε την καθαρή ανατροπή του Σέττου από τον Μαστακούλη, στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα έκανε κίνηση προς τα έξω,  με το Νασιακόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κι ευστοχώντας να γράφει το 0-1.

Στο 74’ νέα μεγάλη φάση για την Αγία Παρασκευή, που έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν σουτ του Μεγαγιάννη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουρίτας.

Στην τελευταία μεγάλη στιγμή του αγώνα, σουτ του Σέττου από πλάγια θέση απέκρουσε σε κόρνερ,   με υπερένταση ο Τσιτσιρίκος, που είδε τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και τελικά να καταλήγει εκτός εστίας, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Χρόνης, Μαστακούλης, Ιωακειμίδης (86’ Γκέκος), Στέκας, Κατσαγεωργίου, Τσίλογλου (84’ Παπαδόπουλος) Παπαδήμος (70’ Μεγαγιάννης), Σιόβας, Ρακής (75’ Τζιάννης

ΡΗΓΑΣ: Κουρίτας, Γούτσιος, Γκάγκας,  Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Γάρος (90’ Πάσχος), Τσιαντής, Σούγκαρης (53’ Σταμάτης), Νασιακόπουλος, Σέττος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις