Εύκολη νίκη… της Αγ. Άννας, με Μυρμιδόνες

Η Αγία Άννα ήταν καλύτερη και δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει  στην έδρα της με 2-0 τους Μυρμιδόνες που “καιγόταν” για βαθμούς ,  σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι έκαναν μέτριο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνολικά είχαν τις ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθετικά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν  κίνδυνος.

Πάντως, η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από την ένταση και το πάθος, λόγω της βαθμολογικής σημασίας που είχε για την ομάδα του Πλατάνου.

Οι Μυρμιδόνες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές (αποβολή του Βέργα στη φάση του δεύτερου γκολ)  και διαμαρτύρονται έντονα, γιατί σε ίδια φάση στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Καλατζής υπέδειξε, τότε, την κίτρινη κάρτα εις βάρος της Αγίας Άννας.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Ζαρίφης με προσποίηση κι εκπληκτικό σουτ στο “Γ” της αντίπαλης εστίας.

Το 2-0 σημειώθηκε στο 72’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σφάκα, που πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος. Το φάουλ είχε κερδίσει ο Κανδύλας, που έκανε κούρσα από το χώρο του κέντρου κι ανατράπηκε από τον αρχηγό των Μυρμιδόνων, Βέργα, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την ομάδα της Αγ. Άννας, χρόνο συμμετοχής πήραν και παιδιά της ακαδημίας γεννημένα τα έτη από 2002 ως 2004.

ΑΓ. ΑΝΝΑ: Κακουλίδης, Θ. Ζάγκας, Χατζητρακόσιας, Πετσιμέρης, Σκοπός, Σ. Τσιουρέλης (75’ Μπαϊράμης), Φιλατζικιώτης, Ζαρίφης (50’ Σταϊδης), Κολώνιας, Σφάκας, Αντωνίου (65’ Κανδύλας)
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογιωργάκης , Kοντοβάς (46΄ Κ. Μπινας), Ακριβός, Βέργας, Κατσαβριάς, Ν. Βούλγαρης (60’ Αράπης), Μακρής (74’ Ν. Μπίνας), Δημητρίου (75’ Κουφάκης), Μπούρχας, Τετριμήδας, Γκαρνίδης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις