Το “αντίο” του Ζάρο με νίκη του Γ.Σ.Βόλου επί του Μύτικα

Με νίκη επί του Μύτικα με 71-42 ολοκλήρωσε ο Γ.Σ. Βόλου τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στον Χρήστο Ζαρογιάνννη που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα του Γ.Σ.Βόλου και ολοκλήρωσε έτσι μια πολύ επιτυχημένη καριέρα.

Το ευχάριστο είναι πως ο μεγάλος σκόρερ Χρήστος Ζαρογιάννης συνεχίζει ως προπονητής του Γ.Σ.Βόλου να εμπνέει και να γαλουχεί τα νέα παιδιά.

Ο Γ.Σ.Βόλου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το τελευταίο παιχνίδι σήμερα για τον μεγάλο Ζάρο, της ομάδας μπάσκετ,του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ.
Μια μεγάλη καριέρα τελειώνει, με την αναγνώριση όλων Χρήστο. Εσύ όμως συνεχίζεις, να βρίσκεσαι στο γήπεδο, από άλλο πόστο, αυτό του δασκάλου του Αθλήματος, που αγάπησες. Και βέβαια πάντα κοντά στην οικογένεια του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ. Να είσαι πάντα καλά, σε ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες μέχρι σήμερα. Καλή δύναμη για την συνέχεια. Εμείς πάντα σε αγαπάμε!»

Δεκάλεπτα: 22-5, 35-17,  55-32, 71-42.
Διαιτητές: Καραθάνος – Κοντοστάθης
Γ.Σ.Βόλου (Κοσμάτος-Ντάκης): Κορτέσης 2, Παλάσκας 2, Αναστασιάδης 3(1), Κουτσομπόρης 6(2) , Μούτσιος 7,  Ντάκης 13(1), Σταθούρος 10(2), Τετζεράκης 7, Κουρουπάκης 4, Κυριαζής 2, Τσιρος 2, Ζαρογιάννης 13.
Μύτικας (Παπαϊωάννου) Σιαμέτης 4, Τοπαλούδης 16,  Ντάφος 13(3), Τσιμούρτος 1, Γκατζούνης 5, Ξυνταράς  , Σκύφτας 3 .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις