“Κλειδώνει” την άνοδο με Νεοκαισάρεια ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

To πλέον καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα ο Ολυμπιακό Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 4 μ.μ. δίνουν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι φέτος, με στόχο τη νίκη απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να «αγκαλιάσουν» τον τίτλο και την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον Ολυμπιακό κανείς δεν σκοπεύει να «γκρεμίσει» ό,τι με κόπο έχει «χτίσει» η ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην κατηγορία, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι προσηλωμένοι στο στόχο, δεν χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κανείς στην ομάδα δεν θεωρεί πως η υπόθεση άνοδος έχει τελειώσει. Γνωρίζουν όλοι, πως θα πρέπει να παίξουν με σοβαρότητα και με πάθος κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να εξαντλήσει και τις τελευταίες ελπίδες που έχει για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το πρωί και στη συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, τη στιγμή που εξέτισε την ποινή του ο Μανώλης Νικολακάκης, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Στάθης Ρόκας.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακάκης, Μαργαρίτης, Ναζίμ, Κόλα, Ριζογιάννης, Ρόκας, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρι, Φλίγκος και Μάντζιος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο στάδιο της Κατερίνης, συμμετέχοντας στη δωρεάν εκδρομή που διοργανώνει η διοίκηση των «ερυθρολεύκων», καθώς η συμμετοχή είναι μεγάλη. Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά τους φιλάθλους για την ώρα και τον τόπο αναχώρησης των λεωφορείων για την Κατερίνη: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για την δωρεάν εκδρομή στην Κατερίνη, ότι τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 7 Απριλίου στη 1 το μεσημέρι από το Δημαρχείο Βόλου.Όλοι μαζί στον δρόμο για την άνοδο. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Εκδρομή διοργανώνουν και οι Austrian Boys. Η αναχώρηση θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 13.30 μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου.

«Σφυρίζει» ο Γιουματζίδης
Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μελετης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας,  με βοηθούς τους Στέφανο Παρασίου από την ΕΠΣ Ημαθίας και Θανάση Παπαδάκη, επίσης από την ΕΠΣΘ Ημαθίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Γιουματζίδης είναι αξιολογημένος διαιτητής Football League και φέτος έχει “σφυρίξει” σε πέντε παιχνίδια της Β’ Εθνικής, ενώ αυτό της Κυριακής είναι το όγδοο για τον ρέφερι από την Πέλλα. Φέτος έχει διευθύνει άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα αυτό με τον Πιερικό και πάλι στην Κατερίνη (27/1/2019), στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει με 2-1, με δύο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις