Εύκολο έργο με Αιγινιακό έχει ο ΝΠΣ Βόλος (pregame)

Τον ουραγό Αιγινιακό υποδέχεται σήμερα στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης ο ΝΠΣ Βόλος και με νίκη θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο του πρωταθλητή στη Φούτμπολ Λιγκ.
Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο συντηρούν διαφορά εννέα βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης Απόλλωνα Λάρισας και μόνο αν… αυτοκτονήσουν δεν θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Ο ΝΠΣ Βόλος στο σημερινό παιχνίδι θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και την ανωτερότητά του, ως ομάδα. Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο την περασμένη αγωνιστική πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα, έφτασαν τους 53 και προπορεύονται σταθερά στο βαθμολογικό πίνακα.
Όσον αφορά τον Αιγινιακό, κατάφερε να πάρει την τέταρτη φετινή του νίκη στο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα, επικρατώντας με 2-1 στο Αιγίνιο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, με τον ΝΠΣ Βόλος να στοχεύει στην 17η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κυανέρυθροι» διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 50 τέρματα.
Η τεχνική ηγεσία μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Αντώνη Ντεντάκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ θα απουσιάσουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες Θωμάς Βασιλείου, Στέργιος Δημόπουλος, Δημήτρης Ουνγιαλίδης, Άλμπερτ Ρούσσος και Φώτης Καραγκιολίδης.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριληφθούν στην αποστολή. Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Μάντζης, Λούκας, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κόκκορης, Κόκας, Πίτκας.
Τον σημερινό αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης.
Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχος τους να είναι μέλος της ομάδας.
Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από έξι μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν, με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).
Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.
Η είσοδος των φιλάθλων για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας).

«Σφυρίζει» ο Τζουμαλάκης
Το παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος-Αιγινιακός θα διευθύνει ο Απόστολος Τζουμαλάκης από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Χρήστο Κρυώνα, επίσης από την ΕΠΣ Σερρών και Βασίλης Μάνος από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις