Χωρίς πίεση με ΑΟ Σελλάνων ο Θησέας (pregame)

Στο Προάστιο Καρδίτσας με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων αγωνίζεται σήμερα στις 4 μ.μ. ο Θησέας, με την ομάδα της Αγριάς να έχει εξασφαλισμένο σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Για να κινδυνεύσει πρέπει να γίνουν… πράγματα και θαύματα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει στο σημερινό παιχνίδι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η σωτηρία. Ο Θησέας χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια (ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τη Στυλίδα) ή και κανέναν, αν δεν κερδίσει σήμερα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας τον Ολυμπιακό Βόλου).

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον προερχόμενο από τραυματισμό Κώστα Οικονόμου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα απουσιάσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον τιμωρημένο Αντώνη Φραγκογιάννη (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), τον στρατευμένο Πέτρο Αγιασιώτη και τους μόνιμα τραυματίες Αρκάδιο Δημητριάδη και Μάριο Φουρκιώτη.

Για το σημερινό ματς υπολογίζονται οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης και ίσως ο Κώστας Οικονόμου.

Διαιτητής ο Αγγελούλης
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Δημήτρη Κοτούμπα και Μίλτο Μπουρονίκο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Θανάσης Παπακώστας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ο Αγγελούλης έχει διευθύνει την τρέχουσα σεζόν δύο ακόμη παιχνίδια της ομάδας της Αγριάς. Το Θησέας-Απόλλων Μ. 2-1 (7/10/2018) και το Ολυμπιακός Β.-Θησέας 2-0 (3/2/2019).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις