Κ. Βελιτζέλος: Να συνεχίσουμε τις θετικές εμφανίσεις

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο ΓΣ Αλμυρού στα τελευταία παιχνίδια, γεγονός που του επέτρεψε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία. Σήμερα οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Αστέρα Ιτέας με στόχο να κερδίσουν και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Κώστα Βελιτζέλο η αγωνιστική… έκρηξη των τελευταίων αγωνιστικών έχει να κάνει με τη βελτίωση της ψυχολογίας. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:
«Είχα τονίσει από την αρχή της συνεργασίας μου με τον Γ.Σ. Αλμυρού ότι ήταν πολύ σημαντικός ο ψυχολογικός παράγοντας. Η ομάδα προερχόταν από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα και υπήρχε ένα βαρύ κλίμα που κυριολεκτικά σκέπαζε τα πάντα.
Θεωρώ ότι με την πρώτη νίκη οι παίκτες απελευθερώθηκαν και έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Η ομάδα ούτως ή άλλως ήταν πολύ καλά δουλεμένη από τον προηγούμενο προπονητή και απλά χρειαζόταν το έναυσμα για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Η εικόνα του Γυμναστικού στις έξι αγωνιστικές που βρίσκομαι στην ομάδα είναι πράγματι πολύ καλή και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με όμορφο τρόπο, τερματίζοντας όσο γίνεται πιο ψηλά».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις