Με Νικόπολη Πρέβεζας ο Ολυμπιακός Β. για αποφασιστικό βήμα παραμονής

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία θέλει να κάνει σήμερα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία υποδέχεται στις 5 μ.μ. στο κλειστό του ΕΑΚ τη Νικόπολη Πρέβεζας για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο Ολυμπιακός την είχε κερδίσει  στον αγώνα του πρώτου γύρου με σκορ 84-74.

Η νίκη για την ομάδα είναι μονόδρομος και με την επίτευξη της θα γίνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την παραμονή, τέσσερις αγωνιστικές πριν την αυλαία του πρωταθλήματος.

Στο σημερινό παιχνίδι επιστρέφει ο Δημήτρης Μπόγδανος, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς με τη Δόξα στη Λευκάδα (προφυλάχθηκε καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση του).

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Νικόπολη ολοκληρώθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Στύλα, Ίλτσογλου, Κυριακόπουλο, Κωστούλα, Μπουσκολίτη, Σκαμάγκα, Αναστασόπουλο, Μπόγδανο, Χαρχαρή, Λουλούδη και το νεαρό Μπράμι.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή και να τους δώσουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους» για τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις