Σε τροχιά ανόδου ο Πλατανιάς (video)

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του και διατηρεί τις ελπίδες του για τη δεύτερη θέση ο Πλατανιάς που επικράτησε 2-0 της Κέρκυρας στην 26η αγωνιστική της Football League.

Ο κρητικός σύλλογος διατηρήθηκε αήττητος για τέταρτο σερί ματς (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πάνω από τον Απόλλωνα που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που έθεσε τις βάσεις από την αρχή του παιχνιδιού. Με γκολ του Νίλι στο ένατο μόλις λεπτό έκανε το 1-0 και διατήρησε τον έλεγχο του ματς. Στο δεύτερο μισό η Κέρκυρα πέισε για την ισοφάριση όμως και πάλι οι «κόκκινοι» ήταν αυτοί που έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, με αντεπίθεση και πλασέ του Ποζατζίδη στο 86’.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτς, Ουές, Τσαμούρης, Κόρτσαμ, Ποζατζίδης, Καραγκούνης (85′ Πουρτζιτίδης), Νίλι (75′ λ.τ. Μάικιτς), Παπανικολάου, Μποσέτι, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

Κέρκυρα (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Αναστασίου (83′ Κοντός), Χαντάκιας, Θεοδωράκης, Ζορμπάς, Κρητικός, Μότα, Σιατραβάνης (46′ Αποστολίδης), Γεωργακόπουλος (62′ Πασάς), Τουράμ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις