ΒΙΝΤΕΟ: Συν Τύπου Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Ολυμπιακός Βόλου

Ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που επικράτησε στο ΔΑΚ Κατερίνης επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με  2-0 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν οι προπονητές των δυο ομάδων, Περικλής Αμανατίδης για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό και Σταύρος Παπαδόπουλος για το γηπεδούχο Αχιλλέα.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το αποφασιστικό βήμα που έγινε προς την ολοκλήρωση του στόχου, για τον αντίκτυπο της πορείας της ομάδας σε όλη την πόλη, για την προετοιμασία της προσεχούς εβδομάδας που θα οδηγήσει στην τελευταία αγωνιστική και την ολοκλήρωση της προσπάθειας, αλλά και για την υπάρχουσα κατάσταση, όπου ένα πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και πολλές ομάδες δεν ξέρουν γιατί αγωνίζονται, υπονοώντας το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο και για την εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων της βολιώτικης ομάδας στην Κατερίνη.

Από την άλλη ο προπονητής του Αχιλλέα μίλησε για το κοντράστ συναισθημάτων καθώς στο τέλος του  ίδιου παιχνιδιού η μια ομάδα πανηγύριζε την άνοδο και η άλλη βίωνε τον υποβιβασμό της. Έκανε αναφορά στα διαιτητικά λάθη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που επηρέασαν αρνητικά την προσπάθεια της ομάδας του, εξήγησε ποιες ήταν οι επιλογές που τελικά δεν «βγήκαν» και τέλος έστειλε μήνυμα αναγέννησης για την ομάδα της Νεοκαισάρειας και την επιστροφή της, πιο δυνατή…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις