Ισοπαλία στον Αστέρα Ιτέας παραχώρησε ο Αλμυρός

Η καλή απόδοση που είχε ο ΓΣ Αλμυρού στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν συνοδεύτηκε από νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι «κυανόλευκοι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην ομάδα της Ιτέας και μάλιστα ήταν αυτοί που ισοφάρισαν το σκορ με τον Γκίκα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με τον Αλεξίου.
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ΓΣΑ, καθώς η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς, στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους του.
Στο 34’ ο Αλμυρός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ, όμως σε σουτ του Γκίκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Ο Αστέρας Ιτέας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 41ο λεπτό, όταν ο ο Αλεξίου με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 43’ ο Αναστασίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.
Σημαντική ευκαιρία για το 1-1 έχασε στο 56’ ο Αναστασίου, για να έρθει τελικά η ισοφάριση στο 64’. Ο Γκίκας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή σκόραρε, μετά από σέντρα του Κοντοβά. Στη συνέχεια, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Κώστα Βελιτζέλου, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.
Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων).
Βοηθοί: Μανασής (Τρικάλων), Παπαλίτσας (Καρδίτσας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Παπακώστας, Δημηνάς (58’ Βέργος), Γκίκας, Αλεξανδρής (85’ Λουκάς), Κοντοβάς (80’ Ματθαίου), Τσελεπής (73’ Τζοβάρας), Αναστασίου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαυρόπουλος, Μαλισσόβας, Γεωργουσόπουλος (46’ Παπαεμμανουηλίδης), Αλεξίου, Κακκάβας, Γκούρας (82’ Λαζίδης), Σεΐτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις