Έχασε αλλά παρέμεινε στην Γ’ Εθνική ο Θησέας

Την ήττα με 3-0 από τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας γνώρισε ο Θησέας, ωστόσο, η ομάδα της Αγριάς θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, καθώς την ίδια ώρα στην Κατερίνη ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έχανε με 0-2 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Πατσαρούχας, ο οποίος σημείωσε «χατ τρικ». Στο 18’ με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 26’ με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου. Ο Θησέας είχε δύο καλές στιγμές για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κοτζαθανάση και Βλάχο, όμως στάθηκε άτυχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι στο 62’ με τον Βλάχο και τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Τελικά, στο 83’ ο Πατσαρούχας με κοντινό σουτ έγραψε το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αγγελούλης (Λάρισας).
Βοηθοί: Κοτούμπας, Μπουρονίκος (Λάρισας).
Κίτρινες: Μπόρας, Δίντσης.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπούσδρας, Αρχοντής (87’ Μπαλτάς), Τζάνης, Χάδιαρης (71’ Κούρκουλας), Μπιτέλης, Υφαντής (80’ Δημολιός), Συράκος (85’ Κουτλής), Πατσαρούχας, Τζέκος.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Βαν Ντε Γουίχε (38′ Ζάχος), Διαμαντόπουλος (77′ Παναγιώτου) Δίντσης, Γιαουπλάρι, Χατζησταμάτης (83′ Κακάλιας), Πέτσης, Μπόρας, Τσιουρής, Κοτζαθανάσης, Νιαώτης (37′ Βλάχος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις