Ασταμάτητη πορεία προς τον τίτλο… για Διαγόρα, επικράτησε και του Μαγνησιακού

Ο πρωτοπόρος Διαγόρας υποδέχθηκε στην έδρα του τον ουραγό της βαθμολογίας Μαγνησιακό και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 3-0,  μπαίνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν των ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού, που γι’ ακόμη μία φορά έδειξαν ότι καταβάλλουν προσπάθεια να παίξουν καλό ποδόσφαιρο,  δεν παράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο του, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία ως και την τελευταία αγωνιστική, παρόλο που αυτό δεν εξαρτάται, πλέον, μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.

Ένα γκολ και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, δύο τέρματα που μέτρησαν στο β’ 45λεπτο και δυο που δεν μέτρησαν (γιατί η μπαλα είχε περάσει εκτός γηπέδου στο πρώτο ακυρωθέν και για οφσαιντ στο δευτερο) η συγκομιδή της  αναμέτρησης για τον Διαγόρα, πέραν των άλλων ευκαιριών που χάθηκαν.

Αναλυτικότερα, λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου (33’)  με πλασέ του Καραμανλή μετά από ασίστ του Αλαμάνη έγινε το 1-0, ενώ προσπάθειες του Κουβελά στο 37’ και 40’ δεν βρήκαν στόχο, αφού αποκρούστηκαν από τα δοκάρια της εστίας του Μαγνησιακού. Ωστόσο, στο β’ ημίχρονο ο ίδιος ποδοσφαιριστής φάνηκε πιο εύστοχος, αφού στο 55’ μετά από συνδυασμό με τον Καραμπουζη κατάφερε να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Στεφανοβικείου.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 81 από τον Σπ. Καραπλιάγκο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουβελά.

Τρία λεπτά πριν το τελευταίο γκολ των γηπεδούχων (78’)  χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία του Μαγνησιακού, όταν ο Κρανάς με κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπαλλά, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα εκτός εστίας, χάνοντας την ευκαιρία, τότε, να μειώσει σε 2-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης (80’ Τσιότρας), Καραμπούζης, Ιωάννου (65’ Κ. Καραπλιάγκος), Πρασσάς, Λάιος (85’ Ντάφος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Γουτούλης (70’ Καλλιακούδας), Βαλωτής, Καραμανλής, Αλαμάνης.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Χριστοδούλου (75’ Κρανιάς), Κωστής, Κατσίφας, Βασιλείου, Κολημήτρας (60’ Βαλιώτης), Τσένα (80’ Ντάγκαλος), Ζενούνης, Μυλωνάς, Θεοδωρόπουλος (70’ Οικονόμου), Μπαλλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις