Χιντζίδης: Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό Β.

Μία από τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό είναι ο Στράτος Χιντζίδης. Όμως ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας δεν είναι άγνωστος στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, διότι και πέρυσι ανήκε σε αυτή έως τον Ιανουάριο που μεταπήδησε στον Αγροτικό Αστέρα. Φέτος…

…φιλοδοξεί να αποτελέσει βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσει μαζί του την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε τι δήλωσε στην εφημερίδα “Θεσσαλία”:
Για τον προσωπικό του στόχο μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Η προσδοκία και ο στόχος ο δικός μου είναι πρώτα από όλα η ομάδα να πετύχει το στόχο της, δηλαδή την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Από κει και πέρα, θέλω και εγώ να είμαι κομμάτι αυτής της επιτυχίας, έχοντας ενεργό ρόλο».
Για το αν θεωρεί ότι με το εξάμηνο «διάλειμμα» στον Αγροτικό Αστέρα άφησε ανολοκλήρωτες επιδιώξεις που φέτος έχει μια δεύτερη ευκαιρία να πετύχει: «Πιστεύω ότι δεν άφησα κάτι στη μέση την περασμένη σεζόν. Απλά δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπήρχαν τότε στην ομάδα. Πάντως, φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Έτσι, δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό στο να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».
Για το ενδιαφέρον που υπήρξε το καλοκαίρι για την απόκτησή του από ομάδες της Σούπερ Λιγκ: «Είναι γεγονός ότι στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου έδειξα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο ως παίκτης του Αγροτικού Αστέρα, κάτι που έφερε και προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Η ψυχολογία μου ήταν σε υψηλά επίπεδα, κάτι που δεν συνέβαινε όσο ήμουν στον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο εξάμηνο. Εύχομαι, να συνεχίσω στα ίδια υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και να νιώθω το ίδιο καλά και τη φετινή σεζόν που είμαι ξανά ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό».
Για το αν επιθυμεί να εκτελεί τις στημένες φάσεις στην ομάδα: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα το αποφασίσω εγώ. Αν με επιλέξει ο προπονητής μου σε αυτό το «κομμάτι» θα δώσω τον καλύτερό εαυτό μου προκειμένου η ομάδα να κερδίζει».
Για το αν εκτός από αριστερός οπισθοφύλακας, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός χαφ-εξτρέμ: «Παλαιότερα έχω αγωνιστεί και σαν αριστερό εξτρέμ, αλλά βασική μου θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ».
Για το γεγονός ότι έχει ξαναζήσει την εμπειρία του πρωταθλητισμού: «Έχω ξαναβρεθεί σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά και ευχάριστο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα το να βρίσκεσαι σε ομάδα με υψηλούς στόχους και αν μάλιστα αυτοί επιτευχθούν, τότε πραγματικά νοιώθεις υπέροχα».
Για το αν βλέπει τον φετινό Ολυμπιακό πιο δυνατό σε σχέση με πέρυσι: «Από την πρώτη εβδομάδα που επέστρεψα κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα. Από τον τρόπο λειτουργίας, τις γηπεδικές συνθήκες και τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις. Ο φετινός Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρυσι και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ».
Για το αν το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16 θα είναι πιο δύσκολο μια και θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο: «Είναι πολύ καλύτερο για μας το να γίνει πρωτάθλημα ενός ομίλου και 38 αγωνιστικών. Ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος, αλλά αυτό πιστεύω ότι μας ευνοεί διότι οι καλές ομάδες θα αντέξουν και εμείς θα είμαστε μία από αυτές. Στις πρώτες 10 αγωνιστικές θα είμαστε όλοι κοντά, αλλά από κει και πέρα θα αρχίσουν να ξεχωρίσουν οι πιο δυνατοί».
Ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να υλοποιήσει τις υψηλές του βλέψεις: «Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε μία οικογένεια. Σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα και να παίζουμε με πάθος και δύναμη. Από κει και πέρα, αν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις